Przypominamy, że już 8 czerwca, tj. w poniedziałek od rana, 9 drużyn stanie do kulinarnej, rodzinnej rywalizacji. Gotujące drużyny to:
Alicja Banasiak (klasa 5) z Mamą, Dawid Czapla (klasa 2) z Tatą, Ahmad Baaj (klasa 6) z Tatą, Paulina Gajek (klasa 5) z Mamą, Klara Sulej (klasa 3) z Ciocią, Barbara Niewiadomska (klasa 1) z Mamą, Jakub Frątczak (klasa 5) z Mamą, Patryk Graczyk (klasa 1) z Babcią, Tola Wlazińska-Goc (klasa 1) z Ciocią.
Wielkie gotowanie od godziny 10:00 do 12:00. Do przygotowania: przystawka, zupa, danie główne oraz deser.
Spotykamy się w studiu kulinarnym: BOOK&COOK (OFF Piotrkowska, budynek 6, piętro I, ul.Piotrkowska 138/140, 90-062 Łódź).
Gośćmi gotowania będą:
- Krystian Zalejski (CHRISTIAN’S BakerHouse Bakery and Restaurant)
- Marcin Stachecki (Restauracja u Szwajcara)
- Kamila Basińska (Telewizja Toya)
- Paulina Kowalska-Prasał (Studio kulinarne Book&Cook)
- Barbara Sokłowska-Urbańczyk (Festiwal Dobrego Smaku)
- Piotr Smulski (Restauracja Rajskie Jadło).
Spotykamy się o godzinie 9:30.
Życzymy powodzenia.